The Lady-Datejust
MÜKEMMELLİĞE CESARET ETMEK LADY-DATEJUST
“BİR KADIN İÇİN TASARLANMIŞ, KLASİK BİR SAAT.” BAZILARI OYSTER PERPETUAL LADY-DATEJUST’I BU ŞEKİLDE TANIMLAYABİLİR. Belki de haklıdırlar. 20. yüzyılın başlarından beri Rolex, efsanesini yaratan tüm modellerdeki mükemmeliyet standartlarının aynılarıyla, her kadının bileğine uyan saatler tasarlamış ve üretmiştir. Eğer “klasik”, her daim daha yüksek standartları takip etmekse, bir yandan geleneği sürdürürken diğer yandan zarafetle hassasiyeti, incelikle dayanıklılığı, güzellikle performansı bir araya getirmekse… o hâlde Lady-Datejust gerçekten de bir kadın için tasarlanmış klasik bir saattir.
ROLEX TARİHİNİN TEMEL TAŞLARINDAN BİRİ.
Öncü kadınlar, Rolex tarihinde her zaman önemli bir yere sahip olmuştur. Markanın ilk günlerinden itibaren, kendi güçlerini ortaya koyma çabalarında onlara destek olan özel saatlerin geliştirilmesine ilham vermişlerdir. Lady-Datejust, öncü olmaya cesaret edenlere bir övgüdür. Klasik zarafet ve teknik performansı bir araya getirmenin yanında hassasiyetin de sembolüdür.
“BİR KADIN İÇİN TASARLANMIŞ, KLASİK BİR SAAT.” BAZILARI OYSTER PERPETUAL LADY-DATEJUST’I BU ŞEKİLDE TANIMLAYABİLİR.
DATEJUST’IN VARİSİ
1957’de sunulan Lady-Datejust, 1945’teki lansmanından bu yana tarz ve teknik performansla eş anlamlı olan, simgeleşmiş Rolex saati Datejust’ın tüm özelliklerini barındırır. Bu tarihli kronometrenin kadınlara özel versiyonu olan Lady-Datejust, Datejust’ın zarafetini, ince bileklere muhteşem şekilde uygun olan daha küçük bir boyutta sunar.
BİRÇOK VERSİYON
Pırlantalarla bezeli veya sedeften yapılma, güneş ışını rötuşlu kadranlarıyla Lady-Datejust o kadar çok seçenek sunar ki kullanıcılar kendi kişiliklerini yansıtacak bir saati her zaman bulabilirler. Lady-Datejust versiyona bağlı olarak bombeli, yivli veya pırlantalı çerçeveyle sunulur.
ÖZEL MALZEMELER
Lady-Datejust’ın Oystersteel çelik, 18 kt sarı, beyaz veya Everose altın ya da Oystersteel çelik ve altının üç çeşidinden (beyaz, sarı ve Everose) birini bir araya getiren Rolesor versiyonları mevcuttur.
28 MM OYSTER KASA
Lady-Datejust’ın 28 mm Oyster kasası, orantı, dayanıklılık ve zarafetin muhteşem birlikteliğidir. Farklı biçimde şekillenmiş orta kasa, korozyona oldukça dayanıklı Oystersteel çelik ya da 18 kt altın bloktan oyularak yapılır. 100 metre (330 fit) derinliğe kadar su geçirmezlik garantisine sahiptir.
İKONİK BİLEZİKLER
Lady-Datejust versiyona bağlı olarak üç parça bağlantılı, katlanır Oysterclasp tokalı Oyster bilezik, 1945’te Datejust için özel olarak yaratılan, beş parça bağlantılı, Crownclasp tokalı Jubilee bilezik veya üç parçalı bağlantılı, Crownclasp tokalı President bilezikle sunulur. Gizli bir bağlantı sistemi, bilezik ve kasa arasında benzersiz bir görsel süreklilik sağlar.
PERPETUAL KALİBRE 2236
Lady-Datejust, otomatik kurma özelliğine sahip, tamamen Rolex tarafından geliştirilmiş ve üretilmiş mekanik bir mekanizma olan kalibre 2236 ile donatılmıştır. Mimarisi onu olağanüstü şekilde hassas ve güvenilir kılar. Kalibre 2236, Rolex patentli ve marka tarafından üretilen silikon Syloxi denge yayına sahiptir. Manyetik alanlara dirençli Syloxi denge yayı, sıcaklık değişimleri karşısında mükemmel stabilite sağlar ve şok durumunda geleneksel bir denge yayına göre yaklaşık 10 kat daha dakiktir. Patentli geometrisi sayesinde her pozisyonda hassasiyetini korur.
ÜSTÜN KRONOMETRE
Bütün Rolex saatleri gibi Lady-Datejust da, Superlative Chronometer (Üstün Kronometre) sertifikasına sahiptir. Bu unvan, markanın atölyesinden çıkan her saatin Rolex’in kendi laboratuvarlarında ve kendi kriterlerine uygun olarak yürütülen bir dizi testi başarıyla geçtiğinin kanıtıdır. Üstün Kronometre statüsü, tüm Rolex saatlere eşlik eden yeşil mühürle sembolize edilir ve beş yıllık uluslararası garantiyi de beraberinde getirir.
LADY-DATEJUST’I İLK ELDEN DENEYİMLEMEK İÇİN BİZİ ZİYARET EDİN
Bir Resmî Rolex Satış Noktası olarak, Rolex saatleri satmakla yetkili yegâne satış noktaları arasında yer almaktayız. Gerekli becerilerimiz ve teknik uzmanlığımızla, ömür boyu sürecek tercihinizi yaparken size yardımcı oluruz.
Ürün Başarıyla Sepetinize Eklenmiştir
Whatsapp