Rolex 1908 39 mm, 18 kt sarı altın, cilalı yüzey M52508-0002

Modellerin bulunma durumu
REFERANS
52508
MODEL KASASI
39 mm, 18 kt sarı altın, cilalı yüzey
ÇERÇEVE
Yuvarlatılmış ve yivli
SU GEÇİRMEZLİK
50 metreye dek su geçirmezlik
MEKANİZMA
Perpetual, mekanik, otomatik kurma
KALİBRE
7140, Rolex Üretimi
GÜÇ REZERVİ
Yaklaşık 66 saat
BİLEZİK
Deri kayış
KADRAN
Koyu siyah
SERTİFİKA
Üstün Kronometre (COSC + kasaya yerleştirildikten sonra Rolex sertifikası)
Rolex 1908 in 39 mm, 18 kt sarı altın, cilalı yüzey M52508-0002 at Uğur Saat
Rolex 1908 in 39 mm, 18 kt sarı altın, cilalı yüzey M52508-0002 at Uğur Saat

KOYU SİYAH KADRAN

Her kadran, minyatür bir sanat eseridir. Renk, yansımalar ve yüzey dokusunun yanı sıra dekoratif unsurlar ve genel tasarım, saate kendine özgü karakterini verir. Rolex, kadran tasarım ve üretiminin tüm aşamalarını şirket bünyesinde uzmanlıkla yürütür. Renklendirme veya aplikelerin uygulanması gibi işlemleri içeren bu süreç, ilk eskizlerden son teftişe kadar özel uzmanlık gerektiren aşamalar ve işlemlerden oluşur. Bu mesleklerden bazıları, örneğin emaye kaplama ustalığı, saatçiliğin ilk günlerinden bu yana vardır. Vakumlu ortamda ince bir tabaka malzeme biriktirilmesiyle kadranın yüzeyini renklendiren karmaşık magnetron püskürtme tekniği gibi bazı işlemler ise modern teknolojilerin kullanımını gerektirir. Geleneksel el işçiliğiyle teknolojiyi bir araya getiren Rolex kadran üretimi, markaya yol gösteren felsefeyi kusursuz biçimde yansıtır: Mükemmel, kalıcı sonuçlar elde etmek için en üst düzey kaliteyi hedeflemek.
Rolex 1908 in 39 mm, 18 kt sarı altın, cilalı yüzey M52508-0002 at Uğur Saat

YUVARLATILMIŞ VE YİVLİ ÇERÇEVE

Bu zarif ve sade saat bir kısmı yuvarlatılmış diğer kısmı ise ince bir şekilde yivlenmiş bir çerçeve taşıyan ince bir kasaya sahiptir. Çerçevenin alt kısmı zarif yivlere sahipken üst kısmı yuvarlatılmıştır.
Rolex 1908 in 39 mm, 18 kt sarı altın, cilalı yüzey M52508-0002 at Uğur Saat

18 KARAT SARI ALTIN

Kendi özel dökümhanesini işleten Rolex, en yüksek kalitede 18 kt altın alaşımları dökebilme konusunda rakipsizdir. Eklenen gümüş, bakır, platin veya paladyum oranlarına göre farklı 18 kt altın türleri elde edilir: sarı, pembe veya beyaz. Bunlar ancak en saf metallerle oluşturulur ve altının kaliteye gösterilen büyük özenle şekillendirilmesinden önce, marka bünyesinde bulunan son teknoloji ekipmanlara sahip laboratuvarlarda titizlikle incelenir. Rolex'in mükemmelliğe bağlılığı ilk adımdan itibaren başlar.
Rolex 1908 in 39 mm, 18 kt sarı altın, cilalı yüzey M52508-0002 at Uğur Saat

MODELLERİN BULUNMA DURUMU

Tüm Rolex saatleri, en üst düzey kaliteyi garanti etmek amacıyla azami özen gösterilerek el emeği ile bir araya getirilir. Bu denli yüksek standartlar doğal olarak Rolex’in üretim kapasitesini sınırlamaktadır ve zaman zaman Rolex saatlerine olan talep, bu kapasiteyi aşmaktadır.
Bu sebeple bazı modeller sınırlı sayıda mevcut olabilir. Yeni Rolex saatler yalnızca, düzenli teslimat alan ve saatlerin satışını ve tahsisini bağımsız olarak düzenleyebilen Resmî Rolex Satış Noktaları’nda satılır.

Uğur Saat, dünya çapındaki Resmî Rolex Satış Noktaları ağının bir parçası olmaktan gurur duyar ve mevcut olan Rolex saatler hakkında sizi bilgilendirebilir.

Zarif, klasik ve şüphesiz çağdaş olan Perpetual 1908, Rolex’in çağlar boyu süren cesur ruhunu ölümsüzleştirir. Saatçilik dünyasında gerçekleştirdiği sayısız inovasyonu gibi, markanın sahip olduğu tarihî kodlarının mirasını sürdüren saat, markanın mükemmellik arayışında yeni bir dönüm noktasını işaret eder. Bu yeni modelin tasarımı ve yaratımı, Rolex Manüfaktürü’nün şirket bünyesindeki kapsamlı uzmanlığının açık bir göstergesidir. 1931 yılının Oyster Perpetual modelinden ilham alan bu yepyeni saat, Rolex standartlarına göre daha ince bir saat ihtiyacına cevaben, geleneksel kol saatini, markanın avangart ruhuyla yeniden yorumlayan Perpetual koleksiyonunun gelişini müjdeliyor. “1908” ismi “Rolex” markasının resmî olarak İsviçre’de tescillendiği tarihe bir referanstır. Üstün performans sunan 1908, geleneği gözetirken moderniteyi de yansıtan bir Rolex olarak yerini alıyor.
Rolex 1908 in 39 mm, 18 kt sarı altın, cilalı yüzey M52508-0002 at Uğur Saat

MÜKEMMELLİĞİN YENİ YÜZÜ 1908

Tüm modelleri görüntüle
BİZE ULAŞIN

Lütfen bize tercih ettiğiniz irtibat şeklini bildirin, biz de size en kısa zamanda cevap verelim.

ve/veya
Mesajınız
* Okudum ve kabul ediyorum Hüküm ve koşullar ve gizlilik politikası
Uğur Saat mağazasından Rolex'e dair pazarlama iletileri almayı kabul ediyorum.
İptal Et

*Zorunlu alanlar